QUI SOM?

BANNER QUI SOM 2017

INK 30 neix com a successora de la tradicional i veterana impremta ARTS GRÀFIQUES BALAGUER. Creada per la necessitat d’evolucionar en un sector amb contínua expansió i progressió, i així poder seguir oferint el millor servei a tots els nostres clients.

IMPRESSIÓ ÒFSET i DIGITAL, IMPRESSIÓ en GRAN FORMAT, RETOLACIÓ EN VINILS, IMPRESSIÓ 3D, i serveis de DISSENY GRÀFIC, IL·LUSTRACIÓ, MARCA CORPORATIVA i RETOC FOTOGRÀFIC DIGITAL formen el ventall d’ofertes d’INK 30.

Oferim també tant a empreses com a particulars tot el necessari per les seves feines d’impressió i oficina. Des de tintes i tòners un 60% més barats, fins qualsevol tipus de material d’escriptura, logística i manipulació per facilitar-vos la feina i organització de la vostra empresa o oficina.

Volem continuar sent una empresa familiar i propera, valors que ens han caracteritzat des de fa més de 30 anys, i els quals ens han fet guanyar la confiança i respecte dels nostres clients.

Us convidem a que ens conegueu a través del nostre web i a posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol consulta que us sorgeixi.

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados